•  
  •  
  •  

Regelmatig airco-onderhoud voor comfort in zomer en winter

Ga voor regelmatig airco-onderhoud naar Aldert de Boer Autoservice in Garijp. Dankzij onze aircoservice blijft uw airconditioning of climate control schoon en vrij van lekkages en andere storingen.

aircoserviceEen airco-installatie is bijna niet meer weg te denken uit de moderne auto. Hij houdt uw auto koel in de zomer en zorgt voor een snelle ontwaseming in de winter. Tenminste, als hij goed werkt. Om goed te functioneren heeft de airco onderhoud nodig. Daarmee voorkomt u dat er vieze, ongezonde lucht naar binnen geblazen wordt. Ook moet het koelmiddel regelmatig aangevuld worden, anders kunnen er lekkages ontstaan door uitgedroogde pakkingen of slangetjes. Bij Aldert de Boer Autoservice weten we precies wat we moeten doen om uw airco perfect te laten werken.

Ook voor reparatie van uw airconditioning

Kom daarom regelmatig langs voor een aircocheck of een airco onderhoudsbeurt. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als uw airco niet goed of niet meer functioneert. Wij verzorgen dan graag de aircoreparatie voor u. Ook dat behoort tot onze aircoservice.

U bent dus voor airco-onderhoud en aircoreparatie bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor een afspraak. Dat kan door gewoon even bij ons binnen te lopen, de koffie staat altijd klaar. Heeft u geen tijd of woont u wat verder weg, dan kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier of even te bellen met 0511-522265 (bij geen gehoor 06-27370111). Dan rijdt u snel weer rond in een frisse, schone auto.

Bardahl
Wij zijn dealer van Bardahl en u kunt in de online webshop rechtstreeks producten bestellen.
bardahl

RDW APK-check

Vul uw kenteken in en check wanneer uw APK-keuring verloopt.

RDW-logo

Aircocheck
Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Zelfs een goedwerkende airco verliest tot 10% koudemiddel per jaar. Te weinig koudemiddel kan de compressor van de airco beschadigen: een dure reparatie! Laat uw airco daarom regelmatig controleren.