•  
  •  
  •  

Apk-keuringen en alle onderhoud en reparaties

Bij Aldert de Boer Autoservice verzorgen we voor klanten uit heel Friesland apk, onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Onze vakkennis is actueel, onze service ouderwets. Er staat bovendien een leenauto voor u klaar.

Bij ons vindt u elke soort service die uw auto nodig heeft:

  • Wij verzorgen de apk-keuring van uw auto. Op onze website vindt u een handige rekenhulp, die u kan vertellen wanneer uw auto gekeurd moet worden.
  • Voor groot onderhoud, klein onderhoud, grote beurt en kleine beurt van alle merken auto’s kunt u bij ons terecht.
  • Wij verrichten alle reparaties aan auto’s. Van autoschade en motorrevisie tot het repareren of vervangen van ruiten. Wij werken volgens de instructies van de fabrikant, zodat de autoreparatie uw garantie niet in gevaar brengt.

onderhoud reparatieTerwijl uw auto bij ons is, kunt u tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van een leenauto. Zo blijft u mobiel.

Ook kunnen wij eventueel uw auto ophalen en weer thuisbrengen. Als het niet te ver weg is doen we dat gratis. Zo zijn wij.

Wij lossen ook uw startproblemen op

Het is altijd vervelend als u weg wilt rijden en uw auto start niet meer. Startproblemen zijn heel vaak accuproblemen. Zeker in de winter is de accu van uw auto kwetsbaar. Gelukkig is er dan de starthulp van Aldert de Boer Autoservice.
Wij kunnen uw accu vervangen en desnoods komen we naar u toe als u onderweg gestrand bent. We zijn ook op de hoogte van de nieuwste technologie op het gebied van gel-accu’s.

Kom dus met accuproblemen, voor auto-onderhoud of -reparaties en voor uw apk-keuring naar Aldert de Broer Autoservice. Loop even binnen of bel voor een afspraak of als u meer wilt weten over onze service.
Ons telefoonnummer is 0511-522265, bij geen gehoor: 06-27370111. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Bardahl
Wij zijn dealer van Bardahl en u kunt in de online webshop rechtstreeks producten bestellen.
bardahl

RDW APK-check

Vul uw kenteken in en check wanneer uw APK-keuring verloopt.

RDW-logo

Aircocheck
Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Zelfs een goedwerkende airco verliest tot 10% koudemiddel per jaar. Te weinig koudemiddel kan de compressor van de airco beschadigen: een dure reparatie! Laat uw airco daarom regelmatig controleren.