•  
  •  
  •  

Laat uw auto uitlezen bij Aldert de Boer Autoservice

Aldert de Boer Autoservice kan uw auto uitlezen om problemen op te sporen. Daarvoor beschikken wij over uitgebreide diagnose-apparatuur en de benodigde kennis en ervaring.

Brandt er een lampje op uw dashboard en weet u niet wat dat betekent? Veel kans dat een van de talrijke sensoren in uw auto een probleem heeft geconstateerd. Wij kunnen met onze geavanceerde diagnoseapparatuur uw autocomputer uitlezen en zo de plaats van de storing lokaliseren. Dat wil niet zeggen dat we dan automatisch het betreffende onderdeel vervangen. Met onze scopemeter controleren we of het echt niet meer functioneert, of dat het probleem misschien elders ligt, bijvoorbeeld in de bekabeling. Zo voorkomen we onnodige reparatiekosten.

Blijf niet doorrijden met een storing

Het is belangrijk dat u niet gewoon door blijft rijden als uw auto een storing aangeeft. Laat uw auto uitlezen, want een storing kan levensgevaarlijk zijn. Zo kan er een probleem zijn met uw remmen of met de airbag, om maar wat te noemen.

Kom daarom voor het uitlezen van uw auto naar Aldert de Boer Autoservice. Loop gewoon even binnen of maak een afspraak. Dat kan via het contactformulier of door te bellen met 0511-522265, bij geen gehoor 06-27370111. Dan zorgen wij ervoor, dat u veilig weer de weg op kunt.

Bardahl
Wij zijn dealer van Bardahl en u kunt in de online webshop rechtstreeks producten bestellen.
bardahl

RDW APK-check

Vul uw kenteken in en check wanneer uw APK-keuring verloopt.

RDW-logo

Aircocheck
Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Zelfs een goedwerkende airco verliest tot 10% koudemiddel per jaar. Te weinig koudemiddel kan de compressor van de airco beschadigen: een dure reparatie! Laat uw airco daarom regelmatig controleren.