•  
  •  
  •  

Laat uw auto uitlijnen voor rijcomfort en veiligheid

Bij Aldert de Boer Autoservice kunt u uw auto laten uitlijnen, zodat deze weer comfortabel en veilig rijdt. Een slecht uitgelijnde auto is niet prettig:

  • De banden slijten onregelmatig, waardoor ze sneller aan vervanging toe zijn.
  • Uw auto heeft een afwijking naar links of rechts als u het stuur loslaat.
  • Omdat niet het gehele loopvlak van de band de weg raakt, is uw remweg langer.
  • De rolweerstand van uw auto is groter, met meer brandstofverbruik tot gevolg.

uitlijnen 01Het uitlijnen van een auto is het perfect afstellen van de wielen, zodat die allemaal recht naar voren wijzen en het hele loopvlak van de banden wordt benut.
Wij beschikken over geavanceerde apparatuur hiervoor en de daarbij horende deskundigheid.

Banden balanceren

uitlijnen 02Naast het uitlijnen van uw auto kunnen wij ook de banden balanceren. Onbalans bij autobanden kan al ontstaan als u onverwacht tegen een stoep of over een diepe put heen rijdt. Maar ook nieuwe autobanden kunnen de oorzaak zijn, net als de bandenwissel tussen zomerbanden en winterbanden. Door ongebalanceerde banden gaat uw stuur trillen bij hogere snelheden en slijten de banden onregelmatig. Dat heeft weer tot gevolg dat ze minder grip op de weg hebben en de schokdempers en de wielophanging zwaarder belast worden. Daarom: laat uw autobanden balanceren zodra u trillingen merkt of als u van banden wisselt.

Laat dus bij ons uw auto uitlijnen of uw banden balanceren. Loop even binnen bij Aldert de Boer Autoservice om een afspraak te maken, of gebruik het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0511-522265, bij geen gehoor 06-27370111.

 

Bardahl
Wij zijn dealer van Bardahl en u kunt in de online webshop rechtstreeks producten bestellen.
bardahl

RDW APK-check

Vul uw kenteken in en check wanneer uw APK-keuring verloopt.

RDW-logo

Aircocheck
Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Zelfs een goedwerkende airco verliest tot 10% koudemiddel per jaar. Te weinig koudemiddel kan de compressor van de airco beschadigen: een dure reparatie! Laat uw airco daarom regelmatig controleren.