•  
  •  
  •  

Vervangend vervoer

Het kan natuurlijk voorkomen, dat uw auto voor een reparatie of een onderhoudsbeurt naar de garage moet, terwijl u de auto eigenlijk niet kunt missen. Voor dit probleem hebben wij vervangend vervoer voor u klaar staan.

Wij beschikken sinds februari 2014 over een nieuwe Citroën C1, die u mee kunt krijgen, als u een auto moet gebruiken terwijl uw eigen auto bij ons voor reparatie of onderhoud is. Mocht u gebruik willen maken van deze mogelijkheid, probeer dit indien mogelijk, ruim van te voren aan te geven, zodat wij het vervangend vervoer voor u kunnen reserveren.

Heeft u pech met uw auto onderweg? Wij beschikken over een auto ambulance, waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Neem telefonisch contact met ons op en wij proberen tot de juiste oplossing te komen.

Bardahl
Wij zijn dealer van Bardahl en u kunt in de online webshop rechtstreeks producten bestellen.
bardahl

RDW APK-check

Vul uw kenteken in en check wanneer uw APK-keuring verloopt.

RDW-logo

Aircocheck
Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Zelfs een goedwerkende airco verliest tot 10% koudemiddel per jaar. Te weinig koudemiddel kan de compressor van de airco beschadigen: een dure reparatie! Laat uw airco daarom regelmatig controleren.